ELAZIĞ / MERKEZ - Barış Pınarı Anaokulu

MATHEMATICS TIME E TWİNNİNG PROJESİ

1. Okulumuz öğretmenlerinden Yasemin POLAT'ın kuruculuğunu yaptığı,Hatice BOZKUŞ VE Sevda ŞAHİN öğretmenlerimizin de projede yer aldığı MATHEMATICS TIME isimli eTwinning projesi Kasım 2022 de başlamış olup,2023 yılı Mayıs ayında sonlanacaktır. Hırvatistan 'dan Mirsada ACCAD isimli okulöncesi öğretmeni ile kuruculuğunu yürüttüğümüz bu proje ile Doğada Matematik,Sanatla Matematik,Oyunla Matematik ve Montessori ile Matematik olarak sınıflandırma yaptık. Aynı zamanda öğrencilerimizde 21.Yüzyıl becerileri, Bilgi Çağı boyunca kariyerlerinde başarılı olmak için ihtiyaç duyacakları birçok beceriyi geliştirmeyi ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Yeterlik ve Beceri alanlarında da gelişim sağlamalarını hedefleyen planlama yaptık.Bu kapsamda öğrencilerimizin 21.yy.Becerilerinden Kodlama,Kritik Düşünme,Yaratıcılık,İşbirliği,İletişim,BilgiOkuryazarlığı,Öğrenme Becerileri,Medya Okur Yazarlığı,Teknoloji Okuryazarlığı,Liderlik,Girişimcilik,Üretkenlik,Eleştirel Düşünme becerilerine katkıda bulunmayı amaç edindik.Aynı zamanda öğrencilerimizde MEB Temel Beceri ve Yeterlilik Alanlarından  Matematik Okuryazarlığı -Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Okuryazarlığı-Öğrenme Yeterlilikleri-Öz Farkındalık alanlarında gelişmelerine fırsat sunmayı amaçladık.

30-05-202330-05-2023

Yayın: 21.10.2022 - Güncelleme: 30.05.2023 11:28 - Görüntülenme: 263